Okei, myönnetään :'D Oon laiska. Tiivistänkö menneen kuukauden?

Juu siis oli KoF. Mitäpä siitä sen enempää, varmaan ihan sanomattakin selvää kuinka helmee oli<3 Ja oli Italia. (MasennusItalia. Nojoo Venetsia pelasti.) Ostelin kaikkee, rusketuin, nähtiin Pisa ja komeita italiaanoja.

Sitte mentii Saareen, huu. Nukuin noin kolme tuntia >D Loistava reissu vaikka hyttyset söi.

Eilen rantauduin kotiin. Nimittäin Ruisrockista. Nähtiin ihan helvetin hienoja keikkoja, Disco Ensemble oli yhtä sekoilua, Mew jumalattoman ihana (veti Snow Brigaden<3) ja tietty sunnuntain The Crash kruunas potin. Nyt on päässy siitä masennushaikeus-fiiliksestä ohitte, koska nehän on still alive. Ilmapallot, Teemu, vanhat promokuvat, parhaat biisit, ja sitten kiitos hyvästi. Parhautta oli<3 (Isku tiivisti keikan aika tyylikkäästi, joten en jaksa kirjottaa tästä enempää :D)

Junassa oltiin aika tilulii. Väsymys ei tuntunu missään ku keksittiin loistavia ficcejä ja keskusteltiin siitä kuinka komea Draco.

Ja koska tultiin vasta yheltätoista treelle, vika bussi oli lähteny jo. Ei muuta ku Iskulle > Random meininki ja Ronhuuruissatanssi :'D

Selkä on nyt kipee ja ääni menny, mutta illalla suuntana Lahdes. Saa nähä mitä siitäki tulee, saatenvarjo mukaan >D

...hmm ja onko aikaa angstille, joka ei liity millään lailla crashin lopettamiseen? Ei ainakaan tässä merkinnässä. We are fated to pretend.

Streetlights glitter
Brighter than stars
This is heavy
No doubt about that<3

Kiitokset o/